web sites icon
  • Unikatni web dizajn
  • Joomla CMS
  • Magento e-Commerce
  • Responzivna web stranica

Web stranice su danas najvažniji način prezentacije tvrtke u svijetu. Kontinuirana dostupnost i mogućnost interakcije s klijentima čini ih daleko najboljim marketinškim ulaganjem koje možete napraviti. Prilikom izrade web stranica vodimo se najvišim standardima i posebnu pažnju pridajemo korisničkom iskustvu. Svaka izrada web stranica je jedinstvena i za svakog klijenta izrađujemo originalan i unikatni web dizajn. Tokom izrade web stranica najveću moguću pozornost posvećujemo i optimizacijama, kako bi Vaša web stranica postigla što je moguće bolje rezultate na pretraživačima.

Prije izrade web dizajna upoznajemo se s vašim željama i vizualnim identitetom ukoliko postoji. Ukoliko nemate već odabrani vizualni identitet, naši dizajneri osmislit će vizualni identitet koji odgovara vašem tipu posla. Na osnovu svega toga izraditi će i dizajn Web stranice. Osmišljavamo izgled Vaših novih web stranice prezentacijom idejnog rješenja, usklađujemo sadržaj postojećih stranice sa vašom djelatnošću, programiramo funkcionalnosti i održavamo od jednostavnih statičnih stranica do složenih portala. Osmišljavamo dizajn - izgled same stranice i njezinih dijelova, savjetujemo i dodajemo razne funkcionalnosti stranici i dr.

Dinamične web stranice omogućavaju da sami mijenjate tekst, sadržaj, slike i druge elemente na vašoj internetskoj stranici. Za korištenje i administraciju takvih stranica nije potrebno znanje o računalima niti ikakvi dodatni programi. Korisnik upotrebljava CMS sustav (CMS (engl. Content management system) koji omogućuje upravljanje sadržajem na stranici. Dinamične web stranice najčešće radimo u Joomla CMS-u (PHP, HTML5, CSS3, MySQL) i potpuno ih prilagođavamo željama i potrebama klijenata. Pogledajte portfolio naših internetskih stranica i obratite nam se s povjerenjem.

Ostale usluge vezane uz Web dizajn:

  • izrada bannera,
  • izrada raznih grafika,
  • izrada newsletter-a,
  • izrada, postavljenje i održavanje internetskih foruma, anketa, brojača posjeta, komentara, kontakt formulara, galerija slika i ostalih interaktivnih funkcija za Vaše stranice
website technologies