Nekoliko kratkih riječi o nama

InSoft je tvrtka specijalizirana za web dizajn i razvoj web aplikacija. Uspjeli smo, u relativno kratkom vremenu, odraditi impresivan broj poslova u području kojim se bavimo, na zadovoljstvo naših klijenata i, naravno, nas samih. Naše temeljno poslovno načelo je udovoljiti potrebama klijenta i njegovim željama da svoju djelatnost što bolje prezentira na internetskom tržištu, te da svojom web stranicom privuče nove klijente i poboljša svoje poslovne prilike i rezultate.

Najbolja reklama za svaki obrt, malu ili veliku tvrtku je suvremena i oku ugodna web stranica koja će privući klijente u potrazi za onim što trebaju i “natjerati”da baš Vas nazovu i posluju s Vama. Kako danas tako i u budućnosti, sva ponuda i potražnja bit će na jednom mjestu – internetu. Što prije to uvidimo i stvorimo svoj vizualni identitet i reklamu na internetu, to su nam šanse preživljavanja u konkurentskom okruženju veće. U tom Vam naše znanje i vještine, uvjereni smo, mogu značajno pomoći, te u suradnji s Vama izgraditi Vašu web stranicu, web shop ili vizualni identitet, kako biste se što bolje prezentirali na internetu. Javite se na kontakt adresu ili telefonom, uvijek ćemo imati vremena za Vas i znat ćemo pronaći prava rješenja za Vaše potrebe, jer Vi ste razlog našeg postojanja.

Klijentima pristupamo individualno i težimo dugoročnom partnerstvu temeljenom na povjerenju, uzajamnom uvažavanju i kvalitetnoj usluzi. Naš tim čine talentirani grafički i web dizajneri, te iskusni i sposobni programeri, a raspolažemo svim potrebnim znanjem i vještinama da bismo Vama mogli pružiti vrhunsku uslugu i najbolje rješenje za Vaše potrebe.

Svaki projekt smatramo novim izazovom i trudimo se biti kreativni i inovativni, što znači da će Vaša web stranica (ili neki drugi proizvod iz naše ponude) biti jedinstvena, bez obzira kolika je konkurencija u djelatnosti kojom se bavite. Prepoznajte pravog partnera u nama i zajedno ćemo stvoriti bolju budućnost za Vaš posao.

InSoft odjeli

Development

Design

Marketing

Naš proces razvoja

Ploča za crtanje

Bez obzira kako je velik projekt, ploča je mjesto gdje sve počinje. Tu se nabacuju ideje, izrađuju prve skice, rješavaju problemi i definiraju daljnji koraci. U svakom slučaju, neizostavni dio našeg ureda i svakog projekta. Kada je u pitanju ploča, samo je pitanja da li kupiti veću. :)

Od skice do proizvoda

Bilo da je riječ o izradi web stranica, web aplikacija, internet trgovine ili mobilne aplikacije, a sve to mi nazivamo našim proizvodima, proces izrade vrlo je sličan.

Nakon što od Vas dobijemo potrebne grafičke materijale, npr. logotip, boje, nekoliko fotografija, te potrebne smjernice i Vaša želje, krećemo u razradu nacrta dizajna. Prvo radimo skice i vodimo interne rasprave na temu UX (korisničkog iskustva).

Nakon što se interno odlučimo za određeni nacrt dizajna, kolege dizajneri, kreću s izradom dizajna Vaše web stranice, mobilne aplikacije ili web aplikacije.

Dok dizajneri smišljaju i crtaju dizajn, s jasnim naputkom da rezultat mora biti što autentičniji, kolege Backend developeri slažu temelje budućeg proizvoda.

Nakon što dizajneri završe s određenim dijelom dizajna koji je spreman za prezentaciju, dogovoramo s Vama sastanak i prezentiramo Vam dizajn budućeg proizvoda. Uvjereni smo u kvalitetu našeg rada i ni najmanje ne sumnjamo da ćete prihvatiti naš prijedlog. No, sve je podložno dogovoru.

Kada prihvatite dizajn, kolege sistemaši stvaraju testnu okolinu (internet adresu dostupnu Vama), u kojoj Backend developeri nastavljaju svoj rad na temeljima, servisima, posebnim dodacima za budući proizvod, a Frontend developeri počinju s programiranjem dizajna koji je prihvaćen. Tijekom cijelog procesa izrade Vašeg proizvoda, Vi imate pristup radnoj verziji i možete pratiti njegov razvoj, te na vrijeme prijaviti probleme ili uočene pogreške.

Nakon što završimo razvoj Vašeg prozvoda, još jednom zajedno pregledavamo sve segmente proizvoda. Ako postoje pogreške, njih ispravljamo u najkraćem mogućem roku, i nakon ispravaka i pregleda puštamo u produkciju.

Cilj nam je da cijeli proces bude što transparentniji i sa što manje nepoznanica za Vas. Nadamo se da smo Vas zainteresirali i slobodno nas kontaktirate putem formulara za angažiranje ili kontaktnih obrasca.